Jouw sieraden mooi houden

Om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van je sieraden, hebben we hieronder een aantal handige tips op een rijtje gezet.

ZILVEREN SIERADEN

Zilveren sieraden kunnen na verloop van tijd doffer en donkerder worden, wat heel normaal is voor zilver. Om je zilveren sieraden weer te laten stralen, kun je een beetje SILVIO en een droge doek gebruiken.

VERGULDE SIERADEN

In onze collectie hebben we zowel zilveren als messing​/brass​ vergulde sieraden met een 14k goudlaag. Om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van je vergulde sieraden, is het belangrijk om het volgende in gedachten te houden:

  • Doe je sieraden af ​​wanneer je je handen wast, schoonmaakt, zwemt of doucht.
  • Let op bij het gebruik van parfum, haarlak, handcrème en andere cosmetica, omdat deze de vergulde laag uiteindelijk kunnen beschadigen.
  • ​doe je​ sieraden​ af​ tijdens het sporten of ​heerlijk​ een dagje op het strand. Op deze manier blijft de vergulde laag langer mooi.

BRASS / MESSING SIERADEN

Messing kan na verloop van tijd een donkere kleur krijgen. Om je messing sieraden schoon te maken, kun je BRASSO en een droge doek gebruiken. Vergeet niet om je sieraden ook af te doen tijdens het douchen, zwemmen en schoonmaken.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat het nooit goed is om direct parfum, haarlak of andere cosmetica op je sieraden te spuiten. Dit geldt voor elk type materiaal. Berg je sieraden op in een sieradendoosje wanneer je ze niet draagt, om ervoor te zorgen dat je er lang plezier van hebt.